Kotona virittäydyttiin juhlatuulelle, esikoisen valmistujaisiin. Yliopistolle en tosin päässyt mukaan. Leivoin kuopuksen avustuksella maistuvan raparperipiirakan. Se nautittiin miehen kokkaaman juhla-aterian jälkiruuaksi. Reseptini oli tosi simppeli, mutta sainpahan edes jotain aikaan:
TYYNE-TÄDIN RAPARPERIPIIRAS
3 munaa
3 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
3 dl kermamaitoa
1,5 dl sulatettua margariinia (lopuksi)
2-3 raparperinvartta viipaloituna
Kaikki ainekset sekoitetaan ja taikina levitetään vuoratulle uunipellille. Raparperinviipaleet ladotaan vieri viereen. Paistetaan uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia. Ripotellaan lämpimänä päälle hiukan sokeria. Nautitaan kylmän vaniljakastikkeen tai hieman sulaneen vaniljajäätelön kanssa. SLURPS!
Siitä hoitovirheestä, se oli liian lyhyt kipsi ja väärät jumppaohjeet. Niillä mentiin kaksi viikkoa ��
VastaaPoista